trainer

Sport, spel of ontspanning? Jij kiest

Als je tuin een film zou zijn, speelt dit zwembad de hoofdrol. En jij bent de regisseur! Een spannende waterpistoolscène of eerder een ondergaande zon die weerspiegelt in het water? Dit zwembad heeft zoveel mogelijkheden. En afmetingen. De XXL-versie is met 80 kubieke meter het grootste monoblock zwembad dat we hebben.

Hoeveel kost een Trainer-model? 

  • De prijzen* van Trainer starten vanaf € 26.335 (excl. BTW), geleverd en geplaatst in België en incl. filterinstallatie en warmtepomp.
  • De Trainer XL-modellen starten vanaf € 42.990 (excl. BTW), geleverd en geplaatst in België en incl. filterinstallatie, warmtepomp én ingebouwd solar pvc rolluik.
*Elk project is uniek en is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals grootte, opties, plaatsgebonden omstandigheden, … en vereist steeds een specifieke aanpak. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek op maat, waarin we jouw wensen bespreken en een nauwkeurige prijsopgave bieden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je weloverwogen beslissingen nemen.
 
Voor een exacte prijsberekening vraag je hier best jouw offerte aan.

Zwembad trainer: Model XL - Trainer 110FB

Alle XL-modellen en XXL-modellen zijn standaard voorzien van een ingebouwde rolluiknis.

Type Lengte Breedte Diepte Volume
XL - Trainer 110FB 11,0 m 4,00 m 1,51 m 50 m3
trainer110fb