swim

Luxueus en compact, geschikt voor in- en opbouw

Swim - Luxueus en compact, geschikt voor in- en opbouw
 
Swim is niet zomaar een zwembad, het is een luxueus zwembad op een beperkte oppervlakte! Met de mogelijke inbouw van een tegenstroom-systeem, geniet je van een complete zwemervaring. Of je nu kiest voor in- of opbouw, Swim is geschikt voor beide. Door zijn compacte afmetingen is het uiterst geschikt voor op het terras. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge energiekosten! Dankzij de energiezuinige pomp, heeft jouw zwembad altijd de ideale temperatuur met een minimaal energieverbruik. Win-win-win!
 

Hoeveel kost een Swim-model? De prijzen* van Swim starten vanaf € 26.770 (excl. BTW), geleverd en geplaatst in België en incl. filterinstallatie en warmtepomp. 

*Elk project is uniek en is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals grootte, opties, plaatsgebonden omstandigheden, … en vereist steeds een specifieke aanpak. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek op maat, waarin we jouw wensen bespreken en een nauwkeurige prijsopgave bieden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je weloverwogen beslissingen nemen.
 
Voor een exacte prijsberekening vraag je hier best jouw offerte aan.

Zwembad swim

Type Lengte Breedte Diepte Volume
swim 50 5 m 2,45 m 1,35 m 10 m3
swim 60 6 m 2,45 m 1,35 m 12 m3