Blog

Hoe moet ik mijn zwembad afdekken in de winter?

De koude wintermaanden zijn aangebroken en jouw zwembad gaat opnieuw dicht. Om het zwembad winterklaar te maken heb je een goede winterafdekking nodig. Wij leggen je uit waarom!

Lees meer→

Waarom je een zwembad best in de winter kan plaatsen

Een zwembad plaatsen in de winter? Inderdaad, het lijkt niet erg logisch. En toch is het najaar de beste periode om een zwembad te laten plaatsen. In deze blogpost zetten we alvast de voordelen even voor jou op een rijtje.

Lees meer→

Hoe kies ik de kleur voor mijn zwembad?

De beslissing is gemaakt, er komt een zwembad in de tuin! Met de vele keuzes die je hierbij moet maken komt de kleur vaak op de laatste plaats. Maar onderschat deze keuze niet. We geven je enkele tips om de juiste keuze te maken!

Lees meer→

Onze unieke monoblok technologie

Wanneer je kiest voor een zwembad wil je liefst eentje die mooi afgewerkt is én jaren zijn kwaliteit behoudt. Geen probleem! Met de zwembadkuipen van Compass Pools kies je voor duurzaamheid en een zwembad van hoge kwaliteit. Hoe dat komt lees je hier.

Lees meer→

Welke afwerkingsmogelijkheden zijn er voor mijn zwembad?

Je weet waar je het zwembad wil plaatsen. Check. Je weet ondertussen in welk materiaal je het zwembad wil en welk model. Check én check. Dan rest er nog een laatste keuze: hoe laat ik de rolluikbak van mijn zwembad afwerken?

Lees meer→

Wat is de beste plaats voor een zwembad?

Wanneer je een zwembad wil laten plaatsen, moet je een heleboel keuzes maken. Zo heb je verschillende modellen en materialen waar je uit kan kiezen, maar ook de plaats van je zwembad is een belangrijke beslissing.

Lees meer→

8 tips voor een zuiniger zwembad

Een zwembad dat is eindeloos genieten wanneer de zon volop schijnt. Om je ook te laten genieten van een gunstig energie- en waterverbruik, geven we je graag 8 tips voor een zuiniger zwembad.

Lees meer→

Scoor een track day bij aankoop van je zwembad

Bestel voor 30 juni 2019 je zwembad bij Compass Pools Belgium en ontvang een uitnodiging voor onze track days op het Circuit van Zolder.

Lees meer→

Compass Pools - Batibouw 2019

Net zoals de voorgaande edities kan je Compass Pools Belgium ook in 2019 terugvinden op Batibouw. Breng ons een bezoekje aan stand 1310 in hal 1.

Lees meer→