Blog

De voordelen van een zelfreinigend zwembad

Een zwembad dat zichzelf reinigt? Klinkt dat voor jou ook als een uitvinding waar jij alleen maar kunt dromen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Lees meer→

Betonnen zwembad versus monoblock zwembad

Je droomt er al van om rustig te dobberen in je eigen zwembad. Maar voor je van dit gevoel kan genieten, moet je eerst nog een keuze maken tussen de verschillende soorten zwembaden die er zijn.

Lees meer→

Hoe verloopt de plaatsing van een zwembad?

De keramisch-vinylester composiete zwembaden van Compass Pools zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je twee weken na de start van de aanleg al kan genieten van een frisse duik in je zwembad.

Lees meer→

Dé must have voor een crazy pool party

Yes, inderdaad! Deze gigantische opblaaseilanden zijn dé trend voor 2018. Je kan ze in de vorm van een eenhoorn, pauw of flamingo vinden.

Lees meer→

Hoeveel kost een zwembad?

De kostprijs voor de aanleg van een monoblock zwembad is afhankelijk van jouw voorkeuren. Maar wat kost zo’n zwembad nu ongeveer? In grote lijnen zijn er vier factoren die de prijs bepalen. Wil je meteen een precieze berekening? Neem dan contact op!

Lees meer→

Wanneer start ik mijn zwembad terug op?

Nu de winter eindelijk achter de rug lijkt te zijn, kunnen we stilaan beginnen wegdromen van warme zomeravonden aan het zwembad. Maar wanneer start je jouw zwembad het best terug op?

Lees meer→

Zwembadbouwer Wevelgem

Denk je na over de plaatsing van een eigen zwembad en ben je op zoek naar een zwembadbouwer in de buurt van Wevelgem? Dan ben je bij Compass Pools aan het juiste adres.

Lees meer→

Vergeet de fitness: zwemmen is goed voor lichaam én geest!

Een zwembad in je tuin zorgt niet enkel voor plezier en ontspanning tijdens warme dagen, het is ook nog eens goed voor lichaam en geest. Dat zwemmen uitstekend is om je conditie op peil te houden weet iedereen, maar het gaat veel verder dan dat.

Lees meer→

Hoe maak ik mijn zwembad winterklaar?

De dagen worden korter, de temperaturen lager en je zwembad ligt er steeds meer verlaten bij. Dan weet je dat de winter eraan komt. Hoog tijd dus om je zwembad voldoende voor te bereiden voor de winterperiode!

Lees meer→