Zwembadbouwer Wevelgem

Zwembadbouwer Wevelgem

Denk je na over de plaatsing van een eigen zwembad en ben je op zoek naar een zwembadbouwer in de buurt van Wevelgem? Dan ben je bij Compass Pools aan het juiste adres.

Enjoy the moment

Wij begeleiden je van aankoop tot plaatsing en helpen je zelfs met het onderhoud van je zwembad. Of je nu baantjes wil trekken, waterpret wil beleven of heerlijk wil ontspannen. Bij Compass Pools kan je op twee oren slapen en ten volle genieten van je eigen zwembad.

Zwembadbouwer met ervaring

Voor het kiezen van een geschikte zwembadbouwer ga je niet over één nacht ijs. Een goede zwembadbouwer is immers iemand die je moet kunnen vertrouwen. Net daarom hechten we veel belang aan een kwaliteitsvol product. Zo kan Compass Pools je de kwaliteit garanderen die nodig is. Ons product is namelijk al drie decennia op de markt en werd getest en goedgekeurd door meer dan 70.000 tevreden klanten. 

Ook na de aanleg van je zwembad kan je steeds bij Compass Pools terecht. Zowel voor het onderhoud van je zwembad alsook voor het oplossen van eventuele problemen.

Een zwembad zonder zorgen

Om een optimaal genot te garanderen, plaatst Compass Pools al sinds 1981 bewust monoblock zwembaden. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in allerlei maten, zo is er voor iedere tuin een passende oplossing. De voordelen van monoblock zwembaden zijn immers eindeloos. Zo kan je al één week na de grondwerken genieten van je eigen zwembad! Naast de snelle plaatsing worden alle baden uit het oerdegelijke keramisch composiet met carbon gemaakt. Aangezien dit materiaal buitengewoon stevig is en het temperaturen van 40° aankan, wordt het zelfs in de luchtvaartsector gebruikt. Een foute keuze kan je dus niet maken!

Zwembadbouwer Wevelgem - Compass Pools

Wil je graag meer weten over de plaatsing van een zwembad in de regio van Wevelgem? Neem dan gerust contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Contacteer ons

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: