Verwarm je aan onze uitzonderlijke winterkorting!

Verwarm je aan onze uitzonderlijke winterkorting!

De zomer is voorbij, je voelt misschien al een licht herfstdipje aankomen. Niet getreurd wij gaan de herfst- en winterblues preventief te lijf met deze actie.

Voor de koudere maanden hebben we een unieke deal op poten gezet. Een uitzonderlijke winterkorting én een gratis zwembadrobot ter waarde van € 1.250. Dit zal enkel en alleen gelden voor de snelle beslissers die de aankoop van hun zwembad bevestigen vóór eind januari!

Ken je ons nog niet?

Geen probleem! Kijk gerust even rond in ons aanbod zwembaden. Trouwens, in onze vorige blogpost kan je 4 factoren ontdekken die de prijs mee bepalen van jouw zwembad.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of heb je gewoon meer informatie nodig? We horen het graag. Bevestig voor eind januari je offerte, vernoem de winterkorting en geniet dan van onze unieke kortingsdeal!

Ken je ons wel al, nog beter!

Heb je al eerder een offerte van ons mogen ontvangen, dan is het nu extra interessant om de knoop door te hakken.

Als je voor eind januari je offerte bevestigt en de winterkorting vermeldt - niet vergeten natuurlijk - dan kom je sowieso voordeliger uit!

Welke zwembadrobot krijg je dan gratis?

Wacht, je kreeg ook een zwembadrobot. Dat klopt, zijn of haar naam is de enige echte RC 4400! Hieronder in actie te zien:

 

Alvast enkele handige eigenschappen:

  • Krachtige en constante aanzuiging = minder snel verstopt
  • Filterbak eenvoudig uitneembaar
  • Zes reinigingscycli + speciaal bodemprogramma!
  • ‘Filter vol’-indicator
  • Extra brede aanzuigopening voor alle soorten afval

By the way!

Deze actie zal enkel geldig zijn tot en met 31 januari. En is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Vraag dus zeker je offerte op of contacteer ons om de bestelling van je zwembad te bevestigen en vernoem dan de winterkorting!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: