Bij elk zwembad, past een eigenaar…

Bij elk zwembad, past een eigenaar…

Iedere zwembadbouwer heeft een enorm aanbod aan zwembadmodellen. Hierdoor weet je soms niet meer welk model nu het meest geschikt is voor jouw situatie. Want iedereen heeft een andere reden om een zwembad te plaatsen. Wil je bijvoorbeeld jouw conditie op peil houden of gewoon een frisse duik nemen op warme dagen?

Door jezelf de juiste vragen te stellen kan je een zwembad model kiezen dat perfect past bij jouw behoeftes. Wij sommen alvast de opties voor je op!

Voor de sportievelingen

Droom je ervan om ’s ochtends enkele baantjes te zwemmen voor je werk? Met het juiste zwembad model heb je uren zwemplezier. Of je nu over veel of weinig ruimte beschikt!

Zwembad met tegenstroom

Heb je niet veel plaats voor een groot zwembad, maar wil je het toch gebruiken om écht te zwemmen? Dan is een zwembad met ingewerkte tegenstroom de perfecte oplossing. Je kan kiezen tussen verschillende varianten: van massage stroom tot dubbele turbine jetstream. Bovendien kan elk Compass Pools zwembad met een ingewerkte tegenstroom worden geleverd!

Fast Lane zwembad

Wil je liever lange afstanden zwemmen zonder tegenstroom, dan is het Fast Lane concept iets voor jou. Met een lengte van 12 meter en een geringe breedte heb je voldoende zwemafstand zonder veel ruimte te verliezen. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

De XL-Lounger 95

Dit is de nieuwste telg in onze Compass Pools familie. De XL-Lounger 95 is het toonbeeld van maximale zwembare afstand. Door de trap aan de kant van de rolluikbak te plaatsen fungeert het onderwater terras op de rolluikbak als eerste trede. De trap wordt dus korter zonder aan comfort in te boeten en laat meer plek over om te zwemmen.

XL-Lounger 95

Voor de genieters

Eerlijk? De meeste klanten kiezen geen zwembad om te zwemmen. Na enkele moedige baantjes gaan velen graag op de trap zitten met de neus richting de zon. Ook voor deze genieters heeft Compass Pools voldoende keuze!

Als je op zoek bent naar een stijlvol zwembad om heerlijk aan te relaxen, dan is de Brilliant-lijn perfect! De brede hoektrap biedt voldoende zitruimte met minimaal ruimteverlies.

Heb je graag extra zitruimte zodat ook de kleinste onder ons vrij kunnen genieten? De Java 114 heeft een brede ronde trap en een aflopende bodem. Ideaal voor je kids.  

Een onderwater terras is een leuke extra voor wie graag in het zwembad vertoeft! Bijna elk model heeft deze optie. Het terras zit een 7-tal cm onder het wateroppervlakte en is 75 cm breed. Ideaal om even te genieten van de zon en een boekje te lezen.

Voor een compact design, met een interessante prijs is er onze Aqua-collectie. Een familiezwembad dat niet veel ruimte inneemt, maar perfect is voor speelvogels en pootjebaders. Door een tegenstroom te installeren heb je ook hier kilometers zwemplezier!

Brilliant 74 Nova Grey

De allrounder

De XL-trainer 110 is geliefd bij iedereen. Met z’n 10,5 m kan je ongestoord zwemmen, spelen met de kinderen of rustig ronddobberen. Het kan nog altijd grootser met de XXL-Trainer 133, ideaal voor grote families en verre zwemmers! Deze modellen zijn eenvoudig te personaliseren met verlichting, tegenstroom, onderwater terras, … . Kortom mogelijkheden genoeg!


Conclusie?

Stel jezelf de volgende vragen: waarvoor ga ik het zwembad gebruiken, hoeveel plaats wil ik voorzien en wat is mijn budget? Zo wordt het kiezen van je zwembad plots een stuk eenvoudiger. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte match!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: