Scoor tot € 4.800 korting

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zwembad in jouw tuin? Wij maken die keuze nog wat makkelijker! Want koop je dit jaar nog een zwembad bij ons... dan krijg je een korting die kan oplopen tot 4.800 euro.

Wat is Blue Friday?

Iedereen kent Black Friday, wel Blue Friday is onze variant. Want zeg nu zelf je zwemt toch liever in helder blauw zwembadwater in plaats van zwart? Van 15/11 tot en met 29/11 kan je profiteren van onze Blue Friday deal!

Bij ons geen gratis verzending of 2+1 gratis ... maar wel een fikse korting op de installatie van jouw zwembad. Een korting die kan oplopen tot 4.800 euro. Mooi hé! De enige voorwaarde: je tekent dit jaar nog en wij beloven dat je volgende zomer in je eigen zwembad zwemt.

Hoe zit dat concreet?

Teken je dit jaar nog in voor een zwembad via Compass Pools? Dan krijg jij de warmtepomp volledig gratis van ons. Afhankelijk van de grootte van je zwembad kan die korting dus oplopen tot 4.800 euro.

En zo'n warmtepomp kan je zeker en vast gebruiken want deze zorgt voor heerlijk warm zwembadwater!

Ja, ik wil de korting ontvangen!

Piece of cake: vraag tussen 15/11 en 29/11 jouw offerte aan. Heb je een goede klik met onze experts en teken je in 2021 nog in voor een zwembad? Dan krijg jij automatisch de warmtepomp in jouw offerte gratis en voor niks.

Ontvang de korting