De voordelen van een zelfreinigend zwembad

De voordelen van een zelfreinigend zwembad

Wat als… jouw zwembad zichzelf reinigt? Dan zou je zwembad er steeds pico bello uitzien, zonder dat jij hier tijd noch moeite moet insteken! Klinkt dit voor jou als een uitvinding waar jij alleen maar van kunt dromen? Dan hebben we goed nieuws. Met het exclusieve Vantage circulatie- en reinigingssysteem wordt deze droom werkelijkheid.


Hoe werkt het Vantage-reinigingssysteem?

Het revolutionaire Vantage-systeem zorgt ervoor dat jouw Compass Pools-zwembad steeds kraaknet en helder is, zonder dat jij hier naar om moet kijken. Maar, hoe werkt het precies?

De krachtige ingebouwde spuitnozzles zorgen voor een watercirculatie die elke hoek van het zwembad bereikt. De vuildeeltjes worden zo naar de centrale afvoer gestuurd en gefilterd.

Hierna stuurt de circulatiepomp het gezuiverde water opnieuw naar het zwembad. Het filmpje hieronder laat de werking zien van het Vantage-systeem.

 

Drie overtuigende redenen om te kiezen voor een zelfreinigend zwembad

Een zelfreinigend zwembad van Compass Pools zorgt ervoor dat je geen tijd meer moet vrijmaken voor al die vervelende reinigingsklusjes. Maar welke andere voordelen brengt dit systeem nog met zich mee?

1) Krachtiger dan een klassiek reinigingssysteem

Het Vantage circulatie- en reinigingssysteem is 4x krachtiger dan een zwembadstofzuiger of elk ander klassiek reinigingssysteem. Tegelijkertijd dekt dit systeem 4x zoveel oppervlakte tijdens het reinigingsproces.

Wat dan met de moeilijk bereikbare plaatsen in je zwembad? Doordat al onze zwembaden afgeronde hoeken hebben, is het nog eenvoudiger geworden om zwembaden te reinigen. Elk hoekje en kantje is goed bereikbaar waardoor vuildeeltjes de kans niet hebben om zich vast te hechten.

2) Zeg vaarwel tegen algen en chemicaliën

Door de combinatie van het Vantage-reinigingssysteem én de hoogtechnologische samenstelling van onze Compass Pools-zwembaden kunnen bacteriën zich niet vasthechten aan de zwembadrand.

Door de krachtige circulatie die de spuitnozzles produceren maken algen dus geen kans meer én is er minder chloor nodig om de waterkwaliteit optimaal te houden.

3) Het Vantage-systeem is onopvallend

Geloof het of niet, maar het Vantage-systeem is onopvallend in de kuip verwerkt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat dit reinigingssysteem afbreuk doet aan jouw zwembad. Wanneer het systeem niet actief is trekken de nozzles zich terug in de kuip. De spuitnozzles en accessoires zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor je deze perfect kan combineren met de kleur van jouw zwembad!

 

Zijn er ook nadelen aan dit reinigingssysteem?

Voorlopig is het enkel mogelijk om het Vantage circulatie- en reinigingssysteem in nieuwe zwembaden te plaatsen. Dit is meteen het eerste en enige nadeel van het Vantage-systeem.

 

Conclusie

Dit revolutionaire reinigingssysteem ontzorgt je van de reiniging en onderhoud van jouw Compass zwembad, waardoor jij zorgeloos kan genieten. Wil jij graag meer te weten komen over de mogelijkheden van dit revolutionaire systeem? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: