5 populairste monoblok zwembad modellen van 2023

5 populairste monoblok zwembad modellen van 2023

Droom je van je eigen zwembad? Maar je weet niet welk zwembad te kiezen? De monoblok zwembaden van Compass Pools zijn er in alle maten en kleuren. Kortom, er is een zwembad voor elke tuin. Kies jij voor het compacte Aqua zwembad in de kleur Nova Stone? Of eerder voor extra veel speelplezier met de  XL Lounger in de kleur Nova Anthracite

Kiezen is moeilijk. Dat weten we. Zeker als het over een belangrijke beslissing gaat zoals een zwembad aankopen. Laat je inspireren door onze mooiste en meest verkochte zwembadmodellen. Zij vielen alvast erg in de smaak bij onze klanten!


5 Populairste modellen van 2023

5. Aqua 62 zwembad

Aqua 62 monoblok zwembad

Dit Aqua model zwembad is 6,2m lang en 3,2m breed. Dit kleine, maar fijne zwembad heeft een diepte van 1,5m en een volume van 21m³. Het model is vrij compact en dus is de prijs dat ook. Het Aqua 62 zwembad is ideaal voor in een kleine tuin!

4. XL Lounger 115 zwembad

XL lounger monoblok zwembad

Het volgende model is een XL Lounger. Het zwembad is 11,5m lang en 4m breed. Ideaal voor grote poolparty’s. Dit zwembad is het 4de populairste zwembad van 2023.


 

3. XL Lounger 95 zwembad

XL lounger 95 monoblok zwembad

Op een mooie derde plaats komt de XL Lounger 95. Het XL Lounger model is een vrij groot model. Het zwembad is 9,5m lang en 4m breed. Het model heeft een strak en stijlvol design waardoor alle beschikbare ruimte effectief gebruikt wordt. Het XL Lounger model heeft ook een ingebouwde solar pvc rolluik dat mee in de prijs zit van het zwembad.

2. Aqua 77 zwembad

Aqua 77 monoblok zwembad

 

Het Aqua model is niet zomaar heel erg populair. Het is het ideale zwembad voor echte waterratten of voorzichtige pootjesbaders. Het is een compact model dat ook geschikt is voor kleinere tuinen. Het Aqua 77 model is 7,75m lang en 3,55m breed. Dit zwembad heeft een kleine trap die niet te veel plaats inneemt, maar toch voldoende zitruimte biedt. 

1. XL Briliant 88 zwembad

Brilliant 88 monoblok zwembad

Het XL Briliant 88 model is de absolute favoriet en werd afgelopen jaar het meest verkocht in België en Luxemburg. Deze familietopper is een echte klassieker onder de zwembaden. Het Brilliant 88 model is 8,7m lang en 3,75m breed. De perfecte afmetingen om baantjes te trekken of te ravotten in het water. Verder heeft het zwembad een minimalistisch design dat in elke tuin past.

Groot kleurengamma binnen de zwembad modellen

Wanneer je een zwembadmodel gekozen hebt moet je nog een heel belangrijke keuze maken. De kleur! Compass Pools heeft een gevarieerd aanbod aan kleuren voor de kuip van je zwembad. Ontdek welke kleuren het meest gekozen worden.

1. Zwembad kleur - Nova Anthracite

Nova Anthracite

De populairste kleur is Nova Anthracite. Deze donkergrijze kleur geeft een natuurlijke look aan je zwembad. Verder heeft je zwembad een mooi spiegeleffect dat de omgeving reflecteert. De donkergrijze kleur zorgt er ook nog eens voor dat je zwembad sneller opwarmt want een donkere kleur trekt de warmte aan.

2. Zwembadkleur - Nova Grey

Nova Grey

Wil je geen donkere zwembadkleur maar ook geen felblauwe? Dan is de kleur Nova Grey perfect voor jou! De zwembadkuip heeft een lichtgrijze kleur die het water helder maakt en de omgeving weerspiegelt. Met deze zwembadkuip heeft je water een turquoise kleur die bij elk seizoen past.

3. Zwembadkleur - Nova Stone

Nova Stone

Ga je liever voor een felle blauwe oase? Kies dan voor de kleur Nova Stone. Met deze zwembadkuip krijgt je zwembad een heldere blauwe kleur die je doet denken aan een tropische vakantie. Jouw zwembad is de eyecatcher in jouw tuin!


1 van deze 5 populaire zwembaden in jouw tuin?

Ontdek hier nog meer zwembadmodellen en kleuren!

Wil je extra advies bij het kiezen van je zwembadmodel en kleur? Aarzel dan niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Contacteer ons

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: